Talous ja demokratia Fennovoiman ydinvoimalahankkeessa – seminaari Suomen Sosiaalifoorumissa 25.4.

Talous ja demokratia Fennovoiman ydinvoimalahankkeessa – Kuka saa äänensä kuuluviin megaluokan projektissa? Seminaari Suomen Sosiaalifoorumissa lauantaina 25.4. klo 16 luokassa 45.

Fennovoiman ydinvoimalahanke Pyhäjoen Hanhikivenniemellä polkee ihmisoikeuksia ja on saanut aikaan laajaa tuhoa erittäin harvinaisen maankohoamisrannikon luontotyypin alueella. Osakkaat tulevat kantamaan myös ydinvoimalan taloudelliset riskit, joista ovat osaltaan vastuussa kunnat, jotka sähköyhtiöidensä kautta ovat mukana Fennovoimassa.
Keskustelua voimalahankkeen ongelmista, taloudesta ja demokratiasta, sekä Fennovoiman vastaisesta toiminnasta. Alustajina Olli Tammilehto ja Jari Natunen. Järjestäjät: Naiset Ydinvoimaa Vastaan, Maan Ystävät ry, ja Hyökyaalto-verkosto.

https://www.facebook.com/events/644807658984070/

Suomen sosiaalifoorumi järjestetään Helsingissä 25.-26.4.2015 Helsingin ruotsinkielisellä työväenopistolla Arbiksella (Dagmarinkatu 3.). Viikonlopun mittainen tapahtuma muodostuu kymmenistä osatapahtumista, ja sitä on järjestämässä suuri joukko erilaisia kansalaisjärjestöjä, verkostoja, yhteiskunnallisia liikkeitä, ay-liikkeitä, kirkollisia ja kulttuurialan toimijoita.

http://www.sosiaalifoorumi.fi/
https://www.facebook.com/sosiaalifoorumi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s