Tiesulku Fennovoiman ydinvoimalahanketta vastaan

IMG_6514Mielenosoittajat pysäyttivät ja jakoivat Hetkonen? -julkaisua Fennovoiman rakentaman tien tuntumassa kasitiellä liikkuville autoilijoille ja toivottivat hyvää isänpäivää huomiseksi. Poliisi oli paikalla ja ehdotti läheistä piilossa olevaa pysäkkipaikkaa mielenosoitusalueeksi, mutta paikalla olijat haluavat,  että hankkeen järjettömyys tulee esille ja lehden jakoa jatkettiin. Iloinen mielenosoittajajoukko jatkoi paikalta pois mutta Hetkonen? -lehteä on nyt saatavilla kaikille ja ydinvoiman vastaisia ääniä on mahdoton sivuuttaa.

2 ajatusta artikkelista “Tiesulku Fennovoiman ydinvoimalahanketta vastaan

  1. Näinhän sitä nämä huomiohuorat haluavat näkyvyyttä.. Tukkivat tien ja aiheuttavat muille tavallisille kansalaisille haittaa.. Vittu mitä urpoja! Seuraavalla kerralla en pysää, vaan painan yhdistelmällä lisää kaasua.. Kahlitkaa ittenne vaikka patteriin.. Sähkö tulee pistorasiasta ja maito kaupasta..

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s